VIZITA DE EVALUARE EXTERNĂ A PROIECTULUI DE SANITAȚIE INTEGRATĂ!

VIZITA DE EVALUARE EXTERNĂ A PROIECTULUI DE SANITAȚIE INTEGRATĂ!

La data  de 20 septembrie 2021, comuna #Ciorești a fost vizitată de experții din cadrul Proiectului de implicare civică în guvernarea locală ,,MĂ IMPLIC” . În cadrul ședinței au fost discutate condițiile și pașii următori de îmbunătățire și modernizare a serviciului de sanitație în localităților partenere cât și dezvoltarea capacităților manageriale, operaționale și contabile a ÎM ,,Ciorești -Service” în prestarea serviciului de sanitație calitativ ,performant economic, accesibil și transparent în cele 5 localități beneficiare a proiectului.
Mulțumim donatorilor externi -Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și implementat de Skat Consulting, unităților administrativ teritoriale partenere și EIC Ciorești pentu o comunicare deschisă și constructivă.
Mă Implic – Proiect de implicare civică în guvernarea locală
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi text care spune „Republica Moldova Consiliul comunei Ciorești Primăria”
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, interior şi text care spune „LEA Republica Moldova Consiliul comunei Cioreșt Primăria”

Partajează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *