CONCURS LANSAT DE BIROUL RELAȚII CU DIASPORA!

CONCURS LANSAT DE BIROUL RELAȚII CU DIASPORA!

DRAGI COPII DIN LOCALITATE ȘI DE PRETITUDENI ,
Biroul relații cu diasporă, încurajează participarea copiilor și tinerilor din diasporă și Republica Moldova la activitățile Programului guvernamental *Diasporă*Origini*Reveniri (Programul DOR, 2021). Programul DOR, 2021, ediția a IX-a, se va desfășura în perioada 08 – 17 august 2021 și are drept scop consolidarea legăturilor emoționale, culturale și de identitate cu țara de origine Republica Moldova.Participarea este gratuită, cheltuielile fiind acoperite din bugetul de stat.
Solicitanții urmează să întrunească următoarele criterii de eligibilitate: abilități de comunicare în limba română, creativitate, deschidere, artistism.
În condițiile situației pandemice globale evenimentul din anul 2021 se va realiza în regim online, utilizând platformele de comunicare Zoom și Facebook.
Înscrierea la programul DOR se va efectua până la 30 aprilie 2021.
Doritorii de a participa se vor înregistra prezentând un video motivațional cu genericul „Vreau să fac parte din familia DOR!”. Filmulețul video cu o durată de max. 2 min. va fi expediat electronic la adresa de email: dor@gov.md
Copiii și tinerii din diasporă care întrunesc condițiile de participare, vor completa formularul de înregistrare on-line pe pagina web a programului: www.dor.md, rubrica APLICĂ AICI!
Vă dorim succese!
#BRD

Partajează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *